Ohlssons Tyger

Vi är oerhört stolta över att kunna välkomna dig till en riktig tygaffär! Med ett ständigt uppdaterat sortiment och kunnig och engagerad personal som inspirerar till kreativitet. Vi som jobbar i tygaffärerna har en stor passion för textilier, sömnad och skapande. Både när det gäller klädsömnad och heminredning! 

 
I våra 19 tygaffärer hittar du ett stort sortiment av unika och handplockade modetyger, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder. Stuvar på kilopris finns fortfarande kvar som en påminnelse om vår historia. Där kan du botanisera bland spännande och oväntad design! Vi har även ett stort sortiment av sybehör och gardintillbehör för att du snabbt ska komma igång med dina syprojekt där hemma. 

Vi på Ohlssons Tyger tror på kundens egna kreativitet. Oavsett om du är en hobbyfixare eller modefantast, om du bara behöver nya gardiner eller en ny kavajknapp har du mängder med möjligheter. Genom oss kan du enkelt sätta egen prägel på ditt hem och dina kläder!

Butiken ligger på plan 2 vid det norra rullbandet. 

  • Alla dagar 10 - 20