Lexington

Lexington Concept store i Gränbystaden galleria har ett stort utbud av kläder och accessoarer för både dam och herr som täcker stor del av vår kunds behov. Vi har dessutom ett stort utbud av heminredning, både bädd och bad men även kök och vardagsrum. Sköna lakan, underbart tjocka handdukar, fina kuddfodral och ett stort utbud även till köket.

Lexington prioriterar och uppskattar sin kund och vill att alla ska känna sig välkomna och nöjda efter sitt besök och förhoppningsvis återkomma för fler trevliga shoppingtillfällen.

Lexington Company är ett internationellt bolag som grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil – främst inom bädd och bad - samt breda klädkollektioner för dam och herr. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i naturliga material och utförande med hållbarhet i fokus, och en design inspirerad av den amerikanska östkusten i kombination med skandinavisk tradition.

Lexington utvecklar produkter av hög kvalitet och nästan uteslutande i naturmaterial. I vårt arbete med att ta fram varje produkt väljer vi noga produktens olika komponenter för att kunna erbjuda kunderna en produkt med lång hållbarhet och av hög kvalitet.

Välkomna förbi!

Du hittar butiken i gallerian på plan 1 mellan västra och östra entrén.

  • Alla dagar 10 - 20