Gränbystadens Vårdcentral

Välkommen till Gränbystadens vårdcentral!

Nu finns Gränbystadens vårdcentral i en fin, nybyggd lokal i det nya bostadshuset alldeles utanför gallerians södra ingång. Den nya vårdcentralen i Gränbystaden är en fullstor vårdcentral med distriktsläkare, sjuksköterskor, psykolog, kurator, sjukgymnast, dietist och provtagning. Här finns även en stor barnavårdscentral, barnmorskor och distriktssköterskor.

Vårdcentralen har en del nya tekniska lösningar. En av dessa är en självbetjäningsterminal med betalningsfunktion där man enkelt kan anmäla och betala sitt bokade besök. En annan teknisk lösning är den sms-påminnelse man kan välja om det är kö till drop-in, och man vill utnyttja tiden till att gå in och handla i Gränbystadens galleria.

Vi har öppet vardagar från 7 till 20 och har drop-in till sjuksköterska varje förmiddag. För exakta tider se vår webb www.regionuppsala.se/granbystaden

Vill du lista dig hos oss eller boka en tid? Logga in på 1177.se och gör det via våra e-tjänster! Du kan också ringa oss på 018-611 07 00 för rådgivning och bokning av tid.

  • Måndag - Fredag 7-20
  • Se hemsida för öppettider gällande drop-in