Bostäder

I Gränbystaden finns det idag tre entréhus som ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg.

Lägenheterna innehåller allt en modern lägenhet ska. Parkettgolv i alla rum, kakel och klinker i badrum, kombimaskin, balkong, cykelförråd på gatuplan, fin upphöjd innergård som inbjuder till socialt umgänge m.m. I de två nedersta planen finns det kontor, service och restauranger. Och ett stenkast bort ligger gallerian med mataffär, biograf och såklart ett stort utbud av shopping.

Husen består av ettor, tvåor och treor. Lägenheterna förmedlas genom Uppsala Bostadsförmedling.

Håll utkik på Uppsala Bostadsförmedling eller på al.se för den senaste informationen.

Parkhusen

Med direkt närhet till både Gränbystaden galleria och Gränbyparken bygger Atrium Ljungberg Parkhusen. Projektet omfattar totalt cirka 250 lägenheter och husen kommer att skapa en stadsmässig front och en tydlig entré till parken. Här bor du nära både park och shopping.

Parkhusen kvarter 1 omfattar 44 hyreslägenheter med butiker i bottenvåningen. Byggstart planeras till hösten 2019 med färdigställande underförsta kvartalet 2021.

Vid Parkhusen finns allt du behöver. Butiker, caféer och restauranger… Torg, bussar och kulturhus… Sportfält, lekplats och 4H-gård… Kort sagt, allt och lite till för dig som gillar det spontana livet.

Hyreslägenheterna kommer att förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

Är du intresserad av kommande bostadsrätter i Gränbystaden?
Läs mer och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här