Vi välkomnar Calzedonia!

Butiken öppnade i gallerian den 7:e juli i galleriagången mot södra entrén.

Calzedonia, som är en del av det framgångsrika italienska Calzedonia Group, har sedan starten 1986 blivit marknadsledande butikskedja för strumpor, strumpbyxor och badkläder för dam, herr och barn. 

Med sin vinnande kombination av färg, kvalitet, komfort och hög trendfaktor har Calzedonia fått en trogen kundkrets världen över. 

I butiken kan du finna deras stora sortiment till attraktiva priser. Noga utvalda material, banbrytande tyger och roliga mönster har lett de till att bli ett uppskattat varumärke globalt.

Deras butikschef, Ana introducerar oss i Calzedonias värld: "Det är spännande att få lansera vårt varumärke till en ny kundkrets och i en ny miljö. Det ska bli roligt att öppna upp i Gränbystaden där vi inte har funnits tidigare".

Calzedonia erbjuder kunder en möjlighet att bekanta sig med produkter som innefattar ett stort utbud av allt från strumpbyxor till badkläder. Man kan även uppleva Calzedonia som en säsongbutik, där strumpor och strumpbyxor är mestadels passande under mörkare höst- och vinterdagar. Under det vår/sommarhalvåret ligger fokus på bikinin och bad- och strandkläder. 

Calzedonia lägger även stort fokus på exceptionell service, och det uppnås med hjälp utav deras professionella team som garanterar att man lämnar butiken som en nöjd kund och med en förstärkt garderob. 

Calzedonia är förstahandsvalet när det kommer till de senaste trenderna inom strumpor och strumpbyxor, och även badkläder, med ett brett sortiment av både bas- och säsong produkter.

Just nu är det sommarrea i butiken men snart kommer butiken fyllas på igen med nya designs, färger och produkter inför hösten. 

Välkommen in till Calzedonias underbara värld!