Vad händer här?

Det händer mycket spännande både inne- och utanför gallerian samtidigt som det öppnas nya butiker och restauranger i norra delen av Gränbystaden. Här kommer en liten kort sammanfattning av vad som händer just nu. Hänger ni med?

  • I november flyttade det in fyra nya butiker i gallerian. Vi välkomnar Masai, Comma, Synoptik och Levi´s Store till Gränbystaden. 
  • I början av november öppnade godisbutiken Goodies mellan Hobbex och Partyland. MUMS!
  • I norra delen av Gränbystaden har ELON öppnat sin butik och MIO Möbler ett stort nytt möbelvaruhus. Bredvid E4 har vi rest stommen för ett hus med bland annat Rusta, Jysk och Jula som öppnar under hösten 2018. 
  • Inflyttningen i det första bostadshuset är klart och där hittar ni redan Gränbystadens vårdcentral, Fastighetsbyrån, Swedbank, Nordic Dental, restaurangen glöd, Smarteyes, Elgruvan och Kronans Apotek. Inom kort öppnar även Nyckelservice.
  • På den södra sidan av gallerian fortsätter vi arbetet med att gräva för ett parkeringsgarage och när det är klart byggs det ytterligare två entréhus och  en galleria som växer söderut med bland annat biograf och fler restauranger. 

Det går fort när man har roligt - och vi kan lova att härinne är det precis lika roligt som vanligt! 

Missa inte att följa oss på Facebook eller Instagram för de senaste nyheterna.