Utomhusbio i Gränbyparken 2019

Nu är det dags igen för succén, utomhusbio i Gränbyparken! Välkommen!

Vi visar två filmer vid två olika tillfällen i samarbete med Nordisk Film. Bion är gratis!

Den 7/8 kl 21:30 visar vi Sune Vs. Sune. När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också! Filmen är barntillåten och har svensk text. Filmen är 85 minuter lång.

Den 14/8 21:15 visar vi den härliga filmen Mamma Mia! Here We Go Again. Det är den andra filmen i serien. Vi återvänder till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt. Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Filmen är barntillåten och har svensk text. Filmen är 114 minuter lång.

Visningen är i Gränbyparken, Gränby Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Gratis för alla!

Ta med en picknickfilt, en strandstol eller en skön kudde att sitta på. Kläder efter väder - vi kör filmen även om det regnar litegrann och även om det är en lite kyligare kväll. Paraply och regnjacka är alltid bra att ha!

För dig som är hungrig kommer vi att ha foodtruck Tapicante och DR falafel på plats. De erbjuder även vegetariska rätter. Det kommer att säljas popcorn och läsk av ett ungdomslag som får hela intäkten.

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och sen går ni bara in i parken ett par hundra meter. Buss 1 och 4 stannar vid hållplats Gränbystaden och sen kan ni gå cirka 400 meter in i parken. Cyklar ni eller går finns det flera promenadstråk som leder in i parken. Vi kommer att ha väktare på plats vid filmvisningen.

Varmt välkommen!