Utomhusbio i Gränbyparken 2018!

Nu är det dags igen för förra årets succé, utomhusbio i Gränbyparken! Välkommen!

Vi visar två filmer vid två olika tillfällen.

Den 8/8 21.30 visar vi "Coco" som handlar om Miguel, en 12-årig pojke, som drömmer om att bli en berömd musiker. Hans familj har dock andra planer för honom och helt plötsligt har han hamnat i stora problem.

Den 15/8 21:30 visar vi ”Solsidan”. Det har gjorts en film från den uppskattade komiska serien. Du får följa paren Alex och Anna, Fredde och Mickan när de går igenom vardagen på ett lite speciellt men roligt sätt.

Visningen är i Gränbyparken, Gränby Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Gratis för alla!

Ta med en picknickfilt, en strandstol eller en skön kudde att sitta på. Kläder efter väder - vi kör filmen även om det regnar litegrann och även om det är en lite kyligare kväll. Paraply och regnjacka är alltid bra att ha!

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och sen går ni bara in i parken ett par hundra meter. Buss 1 och 4 stannar vid hållplats Gränbystaden och sen kan ni gå cirka 300 meter in i parken. Cyklar ni eller går finns det flera promenadstråk som leder in i parken. 

För den som är hungrig kommer det att finnas en foodtrucks på plats, Curry Buddies. Goodies kommer även att erbjuda sockervadd.

Curry Buddies mat är inspirerad från Bangladesh, Indien, Pakistan & Sri Lanka som serveras i snabbmatsformat. Deras "Vegan Wagen" kommer att på plats kl 20:30 för att servera Desi-snacks. På menyn kommer det att bl.a. vara Pakora Balls & Happy Samosa!

Både barn och vuxna kan ta del av deras delikata snacks passar perfekt för en biokväll.

Allt från vagnen är 100 % vegetariskt, 0 % animalier.

Varmt välkomna!