Sportlovet är roligare på Turbo!

Sportlov – TURBO Extreme sport zone

Enligt historien kom sportlovet till under 1940-talet för att skolor behövde dra ner på energiförbrukningen. Barnen uppmuntrades under lovet till olika friluftsaktiviteter såsom bl. a vintersporter och fjällbesök. Idag erbjuds varierande aktiviteter men för många barn och ungdomar betyder sportlovet fortfarande någon form av fysisk aktivitet.

Gränbystaden vill därför tipsa dig och din familj om TURBO Extreme sport zone som är en plats hos oss för fysisk aktivitet, träning och andra olika spännande utmaningar. De erbjuder allt från trampoliner, ninja warriors banor, klättring, fotboll, hinderbanor, basket till lekland för de riktigt små. Du som vuxen kan hänga med i svängarna eller ta det lugnt med en fika. Det finns något för alla – små som stora!

Välkommen till invigning av trampolinparken den 19 februari

TURBO öppnades i februari 2016 och är en 4400 kvadratmeter stor idrottsarena. Under sportlovet kommer den nya trampolinparken att invigas. Den består av hela 23 nya trampoliner, foampit, 18 meter tumble track och walking walls. Förutom att det är vansinnig roligt tränar du både balans, kondition och styrka. De har instruktörer på plats som kan lära dig nya volter och tekniker. Det låter minst sagt imponerande! Invigningen sker måndagen 19 februari. Vill du vara den första som testar?

Turbo hittar du i norra delen av Gränbystaden. Besök gärna deras hemsida för mer information.

Turbos hemsida.