Rea i Gränbystaden- hitta de bästa köpen!

Det är lätt att inte kunna motstå när rean drar igång men ingen blir glad av att få hem massa kläder som sedan inte används. Det är lika viktigt om inte viktigare att göra väl genomtänkta och bra köp när det är rea. Det är lätt att tumma på passformen eller kvalitén när det är billigt. Vi ger dig några knep i vad du ska tänka på för att få hem de bästa fynden. För visst går det att göra riktigt bra kap!

Vad har du hemma

Innan du ger dig ut i rean bör du ha rensat i din garderob hemma. På så sätt får du en överblick i vad du har och vad du behöver för att komplettera dina outfits. En del av plaggen behöver du säkert rensa bort och behöver sedan ersättas av nya liknande plagg. Basplagg är bra att passa på att inhandla nu. Att hålla koll på vad man har hemma gäller inom alla områden som du planerar att komplettera med varor till.

Genomtänkta köp

Tänk igenom vad du önskar att köpa innan du ger dig ut. Det är lätt hänt att intala sig själv vad du behöver när du ser plaggen i butiken. Har du gjort en lista innan kan du lättare välja bort det som du egentligen inte behöver men tycker är fint och hitta det som du verkligen kommer att ha glädje av.  När du vet vad du letar efter blir det också mycket lättare att hitta. Rea avdelningen kan i vissa butiker vara ganska rörig och det försvårar sökandet. Har du tänkt igenom dina inköp minskar även risken för att du kommer hem med liknande kläder om och om igen. Vi har oftast en dragningskraft till en viss sak/plagg.

Tänk även igenom vilka butiker du vill besöka och spana in dina varor innan du väljer att köpa. På så sätt kan du göra de bästa fynden.

Passform

Även om du är stressad eller trött är det viktigt att prova alla kläderna så att du vet att passformen är korrekt. Om inte annat spara kvittot så att det finns möjlighet att byta. Annars är det lätt att kläderna blir liggandes i garderoben och aldrig blir använda. Hur snygg tröjan är så blir den inte bra om passformen inte är rätt.

Fel årstid

Är du smart och tänker ekonomiskt går det att göra riktigt bra fynd när det gäller jul-tillbehör. Allt från julkulor, girlanger, julkläder finns att fynda för låga priser. Satsa på något stilrent som du vet att du kommer att vilja ha även nästa år.

Fyll på med energi

Det är påfrestande att ta massa beslut och leta sig runt i djungeln av saker. För att få den bästa och trevligaste shoppingupplevelsen behövs det påfyllning av energi. Stanna upp och prioritera en fika eller lunch så blir shoppingen genast så mycket roligare.

Lycka till i shoppingen och passa på att fynda bra varor till bra pris.

Vi vill passa på att tipsa om vår nya butik Comma, som är den första i Sverige. Det är alltid kul att hitta nya stilar och att upptäcka ett nytt spännande koncept.