Parkhusen

BO I GRÄNBYSTADEN

  • UPPSALAS ANDRA STADSKÄRNA

I Gränbystaden finns hem som passar alla. För dig som är ung och på jakt efter något eget. För dig som söker ett tryggt och bekvämt boende. För familjens stora och små. Allt du behöver finns alldeles utanför dörren: butiker, caféer, restauranger och bussen ner till stan. En kort promenad bort finns dessutom ett sportfält, en lekplats, ett torg med klättervägg och 4H-gård – för alla små med myror i benen.  

PARKHUSEN

Med utsikt över den grönskande Gränbyparken och bara några meter från Gränbystadens gallerias västra entré hittar ni framöver Parkhusen.

Hus med modern arkitektur, genomtänkta planlösningar och balkong eller uteplats i västerläge. Bostäder med närhet till allt som Gränbystaden har att erbjuda.

Det första kvarteret står klart våren 2021, ett hus med 44 hyresrätter med allt från 2:or till 4:or. Förmedling sker via Uppsala Bostadsförmedling med start hösten 2020.

Här finns hem för alla. Två rum och kök på 46 m², treor på 69 m² och fyrarummare på 81 m². Ljusa lägenheter med generösa fönster med utsikt åt minst två väderstreck och balkonger eller uteplats mot den grönskade parken. Går du ut genom entrén når du ingången till Gränbystadens galleria nästan innan du har hunnit blinka. En svårslagen omgivning med fantastiska möjligheter.

I de nya Parkhusen behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

Parkhusen kommer fortsätta växa med fler bostäder, både hyres och bostadsrätter. Håll utkik på al.se och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.