Nyheter

Välkommen till Gränbystaden som nu utökats med massor av nya butiker och restauranger!

De senaste nyöppnade butikerna och restaurangerna är DollarStore och Bastard Burgers. DollarStore hittar du i norra delen av Gränbystaden (Takpannegatan) och Bastard Burgers har en egen entré mellan gallerians västra och nordvästra entré.

Den 22 november invigde vi den nya södra delen av gallerian med en härlig hemmafest där alla uppsalabor var inbjudna. Den nya södra delen hittar du bakom HM på plan 1 (bottenvåning).

Nordisk Film har en 4DX salong som gör att bioupplevelsen blir ännu häftigare. Gör dig beredd på överraskande effekter. Salongerna är även försedda med lyxiga biostolar i högsta kvalité. De går att fälla ner till en liggande position så att du kan få det riktigt bekvämt under filmvisningen.

I samband med bion är det perfekt att även äta god mat på någon av våra nya restauranger: Classic Pizza Restaurang, La Pasta Veloce, Sushi Yama eller O´Learys. Har du barnen med dig rekommenderar vi dig att besöka O´Learys kids avdelning med dem. Varför inte förlänga dagen med att utmana nära och kära i en bowlingtävling?

Butiker och restauranger som har öppnat i nya södra delen är:
Accent, Asari, Classic Pizza, Elgiganten Phone House, La Pasta Veloce, Naked Juicebar, Newbie, Normal, O'Learys, Pandora, Sayso, Scorett Håkansson, Sushi Yama, Wagner, Burger King och Nordisk Film.

Se till att du inte missar de nya butikerna som ligger i det andra bostadshuset precis intill sydvästra entrén. Där kan du trimma skägget på Broshans Barber, få skönhetsbehandlingar hos VivaZz Beauty Clinic och lämna in trasiga kläder till Alan Skrädderi & Kemtvätt. I bostadshuset hittar du även den fina butiken Viva Viktoria med underkläder för henne. Håll ögonen öppna för snart öppnar även Asian Deli.

Kommer du med bil kan du enkelt parkera i vårt nya parkeringsgarage och direkt ta rulltrappan upp i gallerian. Ska du då storhandla på ICA Kvantum får du gärna ta med dig deras kundvagnen till garaget så det blir enkelt att lasta in varorna i bilen.

Åker du kommunalt så har du bussnoden precis intill den nya södra entrén. Du hittar alla avgångar i UL-appen.

Varmt välkommen till oss!