Mer julkul!

Vi bjuder in till ett julfirande för alla. Hos oss finns hårda och mjuka paket, allt smarrigt till julbordet och god mat när det kurrar. Dessutom blir det tomtebesök, luciatåg, paketinslagning och extraöppet. Vi ses i jul!

Extraöppet i jul

Vi kom fram till att tid är den bästa julklapp vi kan ge dig. Passa på att ta en paus, eller slå in det där finfina paketet.

Den 17 - 23 dec har vi öppet kl. 9-21 (8-22 på ICA Kvantum och City Gross).

Paketinslagning

Har du något fint som du vill slå in?

Vi hjälper dig gärna. Du hittar vår paketinslagningsdisk på torget i gallerian datumen:

7-9/12 kl 11-19

14-16/12 kl 11-19

20-23/12 kl 12-20

24 fantastiska erbjudanden i årets julkalender!

Våra butiker har samlat sina bästa erbjudanden i en gemensam julkalender. Ni hittar julkalendern i vår app Klubb Gränby. Klicka här för att ta del av erbjudanden. Bra att veta: varje kupong är bara giltig ett visst datum! Du aktiverar kupongen med appen när du är vid kassan. På julafton bjuder vi på fika hos Mondi Café med klubb gränby, en varm dryck och en bulle. Kom gärna och fika med oss!

Luciafirande

Den 13 december är det Lucia och vi välkomnar Norrlandskören som kommer och sjunger för oss kl 15:00 och 17:00. Det blir en stämningsfull och vacker upplevelse.

Julgransförsäljning

Gran-Anders säljer fina julgranar vid norra entrén. Han finns på plats från 10/12.

Träffa Jultomten

Jultomten och hans nissar kommer till oss för att hälsa på alla snälla barn. Tomten kommer att mingla runt i gallerian. Ibland kan ni hitta honom i tomtelandet på torget och ibland strosar han runt. Hittar du honom inte kan han just då gått för att mata renarna en kort stund. Vill ni så får ni gärna lämna era önskelistor till tomten så kan han med sig den till nordpolen. Träffa tomten och ta en bild datumen:

15-16/12 kl 12-16

22-23/12 kl 12-16

Parkering

Vi har ett nytt parkeringssystem som du kan läsa mer om här . Du står som vanligt gratis i 3h och checkar därefter ,att du har stått i 3h, in via sms eller app.