Julen är fantastisk!

Vi på Gränbystaden vill gärna fira vår jul med dig!

Oavsett om du drömmer om en rofylld jul, en varm jul eller en jul hemma så hittar du allt du behöver på Gränbystaden. Alla har vi olika drömmar och önskemål om julen.

Paketinslagning
Vi strävar alltid efter att underlätta er vardag och därför har vi valt att även i år erbjuda gratis paketinslagning av era julklappar. Vi kommer att samarbeta med företaget Operation Smile som hjälper barn som föds med läpp-, käk- eller gomspalt. Du får gärna hjälpa dem med en gåva om du vill. Du kan läsa mer på deras hemsida

Paketinslagningen hittar ni på torget i gallerian. Paketinslagningen är bemannad kl 12-19 fredag, lördag och söndag under december. Extra bemanning onsdag-lördag 20-23 december. Inte bemanant när du är där? Inga problem. Det kommer att vara fritt fram att själv slå in sina klappar hela december.

24 fantastiska erbjudanden i årets julkalender!
Våra butiker har samlat sina bästa erbjudanden i en gemensam julkalender. Ni hittar julkalendern i vår app Klubb Gränby. Klicka här för att ta del av erbjudanden. Bra att veta: varje kupong är bara giltig ett visst datum! Du aktiverar kupongen med appen när du är vid kassan.

Luciafirande
Den 13 december är det Lucia och vi välkomnar Norrlandskören som kommer och sjunger för oss kl 15:00. Det blir en stämningsfull och vacker upplevelse.

Uppsala musikklasser kommer att bjuda på ett framträdande redan tidigare på dagen den 13 december. Klockan 11:00 och 11:30  är det Musikshow på torget i gallerian.

Varm choklad!
Sju gårdar bjuder på varm choklad på torget den 7 och 14 december. Gott!

Julgransförsäljning
Gran-Anders säljer fina julgranar vid norra entrén.

Jultomten kommer på besök!
Jultomten och hans nissar kommer till oss i gallerian på torget för att hälsa på alla snälla barn. Vill ni så får ni gärna lämna era önskelistor i den stora säcken på scenen så att tomten kan ta med sig den till nordpolen. Träffa tomten och ta en bild lördagen och söndag  16 och 17 december klockan 12-16.

Extraöppet i jul
För att underlätta för er i all julhets, så kommer alla våra butiker i gallerian att ha extraöppet. Från den 18-23 december är butikerna öppna kl 9-21. Julafton 9-14.

Parkering
Vi kommer även att ha parkeringsvärdar på våra parkeringar för att underlätta och förhoppningsvis förenkla för er att hitta en parkeringsplats. Våra parkeringsvärdar är på plats mellan klockan 11-19 helgerna innan jul,  15-17 december och 20-23 december. Håll utkik efter vår personal i västar med en p-skylt så hjälper de er.

Fyrverkerier
För er som längtar till nyårsfirandet så kommer vi att ha fyrverkeriförsäljning på torget och i norra Gränbystaden 27-31 december.

Varmt välkommen in i värmen!