BLACK WEEKEND

Välkomna till en helg fullt med shopping och inspiration den 24-26 november!

Ta del av fantastiska erbjudanden från våra butiker och restauranger hela helgen. Kanske dags att handla julklapparna redan nu!

Shoppingen fixar du galant med hjälp av all fantastisk personal men vi tänkte ge några tips för att klara helgen smidigast möjligt. När humöret kanske börjar svikta för någon i gänget DÅ vet vi vad du ska göra för att ladda om. Kort och gott våra bästa tips i ett ”survival kit”.

Vår eventpersonal kommer att stå vid östra entrén och bjuda på godsaker. Dessutom får alla som laddar ner Klubb Gränby en moderiktig stor shoppingpåse!

Även ICA Kvantums praktiska shoppingpåse delas ut. Återanvänd dina påsar om och om igen istället för engångspåsar. Toppen tycker vi!

På fredag kommer Kvantum att ha en fantastisk blomauktion på torget med chansen att fynda fina arrangemang och fina krukväxter.

På lördag kommer Svenska Kyrkan vara på torget och dela ut julkalendrar. Det kommer även en barnkör och en ungdomskör från Gottsunda församling och sjunger för er.

På söndag får vi se en Funkykidz show som anordnas av Actic. De kommer olika dansgrupper med barn från åldrarna 3-8 och uppåt som visar upp sina talanger mellan klockan 10-13. Kul!

BLACK WEEKEND ”survival kit”

- Espressoshot på någon av våra caféer.

- Energikick med en smoothie på Naked Juicebar.

- Fikapaus på något av våra caféer eller restauranger.

- Lager på lager metoden.

- Köpa skor? Mer kardborreband åt folket!

- Glada barn är viktigt – paus på lekplatsen!

- Stödkorv i ICA Kvantum kiosken

- Goodies eller BonBon för snabb energikick!

- Frisk luft och kolla in 4H gården en sväng kanske?

- Shoppingbrunch på nyöppnade restaurang glöd.

Varmt välkommen till oss i värmen!