Alla hjärtans dag-tips

Med detta smarriga recept vill vi önska er en riktigt härlig alla hjärtans dag. Receptet kommer från Mattias Celinder som i höstas deltog i programmet "Hela Sverige bakar". Nu sprider han bakglädje via blogg och Instagramkontot @kostymbagaren

Havrehjärta

1,5 dl havregryn

1,5 dl socker

2,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

150 gr smör

2 äggulor

200 gr färskost

2 dl creme fraiche

0,5 dl florsocker

Färska hallon och blåbär

Blanda ihop alla torra ingredienser. Tillsätt smält smör och äggulor. Arbeta ihop till en smet. Fördela smeten i små portionshjärtformar alternativt i en stor hjärtform. Grädda i 200 grader i 10 minuter. Låt svalna. Vispa ihop färskost, creme fraiche och florsocker till en tjock kräm. Spritsa krämen på kakorna och garnera med bär.

Njut!