Jobba hos oss

VILL DU ARBETA I GRÄNBYSTADEN?

Här publicerar vi lediga jobb både i gallerian och den norra delen av Gränbystaden. För frågor gällande specifika tjänster vänligen kontakta respektive butik.

170731 - Extrapersonal - Boomerangbutiken Gränbystaden. Behöver du ett extra jobb så är det här jobbet för dig! Nu söker vi en driven säljare som vill arbeta med att utveckla den dagliga verksamheten med fokus på försäljning och närhet till kunden genom en hög servicenivå. Som person är du driven, engagerad och målmedveten och älskar att sälja. Du har ett intresse för människor och mode samt kan identifiera dig med Boomerang som varumärke. Du ska ha arbetat inom detaljhandel tidigare och du ska ha säljerfarenhet. Tjänsten vi söker är på ca 15h/veckan. Ska kunna jobba under helger. Maila ditt CV, foto och personligt brev till mina.rostvik@boomerang.se. Märk din ansökan i ämnesraden med Extrapersonal – Gränbystaden. Vi tillsätter tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat och intervjuar därmed löpande. 

INTRESSEANMÄLAN EVENTPERSONAL GRÄNBYSTADEN
Är du en social, ansvarstagande och utåtriktad person? Då kan det vara dig vi behöver vid ett av våra event! Vi genomför flera event varje år och behöver emellanåt ny personal till roller som värd/värdinna, informatör och servicepersonal. 

Låter det intressant får du gärna anmäla ditt intresse till info@granbystaden.se så återkommer vi till dig vid en eventuell rekrytering.